Kdo smo?

Smo ekipa mladih in izkušenih strokovnjakov s področja vodenih vadb. Želja po prenašanju znanja na širšo populacijo nas je združila pod eno streho, kjer že desetletje skrbimo za vaš zdrav življenjski slog.


Katarina Škof
Inštruktorica skupinske fitnes vadbe
in inštruktorica spinninga®

Katarina je po izobrazbi univerzitetna diplomirana pravnica, vendar je svoje poslanstvo našla v drugih vodah. Začela je kot plesalka jazz baleta, nadaljevala kot vaditeljica skupinske fitnes vadbe in kmalu po opravljenem izpitu pri Fitnes zvezi Slovenije, pridobila naziv “Slovenski inštruktor leta skupinske fitnes vadbe 2006”. V začetku leta 2007 je svojo izobrazbo nadgradila ter se usposobila za strokovno delo v športu kot Inštruktorica fitnesa. Leta 2008 je pridobila še certifikat za inštruktorja Spinninga® in bila izbrana v slo spinning® demo team. Znanja in izkušnje črpa iz izobraževanj doma in v tujini ter jih z veseljem deli s svojimi vadečimi na urah polnih energije… 


Barbara Škof
Inštruktorica spinninga®
in turnokolesarska vodnica

Barbara je po poklicu glasbenica, pianistka, ki v prostem času strast do glasbe zamenja z gorskim kolesom.
Leta 2008 je postala licencirana Turnokolesarka vodnica, 2009 Gymstick instruktor. Ekipi Go! centra se je priključila leta 2014, ko je opravila izpit za Spinning® inštruktorja. Pravi, da je Spinning® idealna kombinacija glasbe in športa. In če se vam na prvi pogled zdi kolesarjenje na stacionarnem kolesu dolgočasno, potem še niste bili na Barbarini uri Spinninga®.

Glasba nam daje tempo življenja in pedaliranja, a če si prepevate, ne “poganjate dovolj”.
 

Marija Jozak
Inštruktorica pilatesa
in profesorica športne vzgoje